Funda cijfer: 9.2

Kuenen
Makelaardij

Kuenen Makelaardij is door John Kuenen in 2004 opgestart. Team Kuenen bestaat uit John Kuenen, Bas Arentsen, Sandra Kuenen, Mirjam Teerink, Hanneke Tiemessen-van Keulen en Rosa Raben. Allen hebben jarenlang ervaring in de makelaarswereld, zijn woonachtig in Varsseveld, Etten en Gendringen en kennen ons werkgebied, de Achterhoek, als geen ander. Wij zijn een vakkundig, efficiënt, energiek en enthousiast team die graag voor u aan de slag gaat.

Onze kantoren bevinden zich in Varsseveld en Dinxperlo. U bent altijd van harte welkom.

Meer over ons

De diensten van
Kuenen Makelaardij 

We begeleiden bedrijven en particulieren bij de aan- en verkoop van woningen en bedrijfspanden, verhuur van woningen en bedrijfspanden, taxaties en doen daarnaast veel advieswerk.

Verkoopbegeleiding
Aankoopbegeleiding
Hypotheek
Taxaties/waarde indicatie
Zoekopdracht
Verzekeringen

Wilt u meer informatie over de diensten van Kuenen Makelaardij

Ons team biedt uitgebreide ondersteuning aan zowel bedrijven als particulieren bij het proces van aan- en verkoop van vastgoed, zowel woningen als bedrijfspanden. We zijn er ook om te helpen bij het verhuren van woningen en bedrijfspanden, en we bieden professionele taxatiediensten. Daarnaast zijn we zeer ervaren in het verstrekken van deskundig advies op diverse gebieden. Als u interesse heeft of vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.