Recensies

recensieAanrader voor minder ervaren huizenverkopers! Alle tijd voor belangrijke en minder belangrijke vragen. Wij kijken tevreden terug op de verkoop door Bas. In de fase daarna waren wij blij met kritische noot van John bij de huizen die wij op het oog hadden. 't Advies 'heb geduld' is waardevol geweest!

Harro.

recensieKuenen Makelaardij is een TOP bedrijf! Alles wordt tot in de puntjes geregeld en de medewerkers zijn erg meedenkend. Hier ben je een mens en GEEN nummer! Top service!!!

Groetjes Teun en Loes.

recensie Deskundig en zakelijk waar nodig....maar ook: laagdrempelig, gevoel van welkom zijn als je binnenloopt, altijd bereid tot het beantwoorden van vragen en wat ik heel bijzonder vond was het feit dat ik bij mijn oom en tante kwam en dat Bas daar op een klein krukje bij hen zat om alles nog eens uit te leggen, dus de tijd nemen waar nodig.

Anja Bussink.

recensieEen reële prijsbepaling, actief zoeken naar kopers en met beide partijen meedenken. Alle gesprekken, inclusief de onderhandelingen, verlopen in een prettige en ontspannen sfeer. Dat alles heeft er toe geleid dat de boerderij van onze vader, zelfs in de huidige markt, snel werd verkocht. Wij hebben er een goed gevoel aan overgehouden.

Gertjan en Jeanette Hoftijzer

recensieOnze ervaring met alle medewerkers van Kuenen makelaardij was:
Deskundig, zakelijk waar nodig, gemoedelijk, maar ook tijd voor gezelligheid.
Heel persoonlijk. Alles tot in de puntjes geregeld.

Bedankt voor alles!!

Jan, Conny, Yannick, Jesse en Jari ten Brinke, Westendorp

recensieOnze ervaring met makelaardij Kuenen, kunnen we kort samenvatten: No-nonsense, deskundig en correct. Daarnaast blinkt het uit in kennis en deskundigheid, wat betreft de onroerendgoedmarkt in en rondom Varsseveld. Wij bevelen het van harte aan.

Ada en Jaap Stipdonk.

recensieBij Kuenen makelaardij word alles top geregeld! Wij hadden een huis te koop en zochten een huis. Het huis is vlot verkocht en er kwam gelijk wat moois voor ons.

Kortom: een goede en fijne samenwerking!

Manfred en Nicol

recensieIk kon tijdens de verkoop altijd terecht met mijn vragen en ze hebben me goed geadviseerd. Ze hebben me overal mee geholpen en ik kijk er dan ook met een goed gevoel op terug.

Mevr. ten Brinke

recensie* Een goede samenwerking
* op tijd informatie en overleg
* je kon de verkoop goed overlaten aan de makelaar, alles was goed geregeld.

Gerrit-Jan Heijink