Met Kuenen Makelaardij kunt u zorgeloos uw woning of bedrijfspand te koop zetten.

Denkt u er over uw woning of bedrijfspand te verkopen? Voordat u deze grote stap neemt, doet u er verstandig aan eerst uw woning of bedrijfspand te laten taxeren. Kuenen Makelaardij bepaalt gratis en geheel vrijblijvend een reële waarde voor uw woning of bedrijfspand. Zo kunt u een goede afweging maken om wel of niet te verkopen. Door de bouwkundig achtergrond van al onze makelaars kunnen wij zeer goed uit de voeten met (woon-)boerderijen in het buitengebied, rood-voor-rood plannen, projectontwikkeling en advieswerk bij bijvoorbeeld woningsplitsingen. Met onze actieve houding, no-nonsens mentaliteit en jarenlange ervaring zijn wij uw betrouwbare adviseur bij aan- of verkoop.

Bij de verkoop van uw woning is vertrouwen en goede communicatie met uw makelaar erg belangrijk. De verkoop van een woning is een spannende tijd. Wij maken het u gemakkelijk en nemen uw zorgen uit handen. Kuenen Makelaardij heeft vakkundige, efficiënte, energieke en enthousiast medewerkers. Bij ons bent u verzekerd van goed advies en een gemotiveerde inzet.

Wij begeleiden u in het verkooptraject van A tot Z: we bepalen de vraagprijs, maken een mooie presentatie van de verkopen woning en gebruiken ons uitgebreide netwerk. We gaan uw woning professioneel verkopen. Kuenen Makelaardij heeft hiervoor alle middelen in huis! Tijdens een kennismakingsgesprek leggen we alles helder uit. Ook bieden wij diverse deeldiensten aan, als u bijvoorbeeld zelf kopers voor uw woning heeft gevonden en door ons kantoor een koopovereenkomst wilt laten opmaken.